duminică, 18 iulie 2010

Dieta si sala vara....



A venit vara....asta inseamna o mai mare parte a corpului descoperita si de aici incep problemele oamenilor nemultumiti de corpul lor. Toata lumea cauta sa se apuce de sala, gimnastica sau tot felul de diete. Voi incerca sa raspund la cele mai importante intrebari pe care si le pune lumea pe acest subiect.

I1: Se spune ca exercitiile cardiovasculare pot prelungi viata. Este adevarat?
R1. Inima voastra are un numar limitat de batai, asa ca nu le irositi cu exerictiile. In final, orice se uzeaza. Daca va mariti ritmul inimii, n-o sa traiti mai mult; e ca si cum ai spune ca poti sa faci masina sa dureze mai mult daca o conduci mai repede. Vreti sa traiti mai mult? Dormiti mai mult!
I2. Ar trebui sa reduc cantitatea de carne si sa mananc mai multe fructe si legume?
R2. Ganditi-va si voi un pic la eficienta din punct de vedere logistic. Ce mananca o vaca? Porumb si fan. Si ce sunt astea? Plante si legume. Deci o friptura nu este altceva decat un mecanism eficient de a aduce corpului dumneavoastra legume. Aveti nevoie de cereale? Mancati pui. Carnea de vita este si o sursa buna de verdeturi. Iar o friptura de porc va poate da 100% din doza zilnica recomandata de produse leguminoase.
I3. Ar trebui sa reduc alcoolul?
R3. NU! Vinul se face din fructe. Taria este vin distilat, asta insemana ca se scoate apa si ramane ceea ce este sanatos in concentratie mai mare. Iar berea se face din plante.
I4. Cum imi pot calcula raportul de grasimi din corp?
R4. Pai, daca aveti un corp si aveti grasime, raportul este de 1/1. Daca aveti doua corpuri, raportul este de 2/1 etc.
I5. Care sunt avantajele urmarii unui program regulat de gimnastica?
R5. Regret, dar nu-mi trece nici unul prin cap. Filozofia mea este "Daca totul merge fara efort... e bine".
I6. Prajelile sunt daunatoare, nu?
R6. DE CE NU SUNTETI ATENTI!!! In zilele noastre, mancarea se prajeste in ulei vegetal. De fapt, toate alimentele sunt imbibate in ulei vegetal. Cum ar putea sa fie daunatoare o cantitate crescuta de vegetale?
I7. E adevarat ca daca fac abdomene o sa evit o talie "pufoasa"?
R7. Cu siguranta nu. Cand exersati un muschi, acesta se mareste. Ar trebui sa faceti abdomene doar daca vreti un stomac mai mare.
I8. Ciocolata face rau?
R8. Sunteti nebun? Boabele de ciocolata provin tot din plante. E cea mai buna modalitate sa te simti bine!
I9. Inotul face bine la silueta?
R9. Daca inotul face bine, atunci explica-mi cum e cu balenele....