luni, 21 septembrie 2009

Inca cateva dileme + Monolog ( 2 posturi fara legatura unul cu celelalt= 2 in 1 ca la Nescafe )


In urma consumului excesiv de alcool ( inca sustin ca NU este un lucru bun) au mai aparut cateva intrebari stupide . Doar ca tura asta sunt student asadar ma simt in masura sa raspund la ele. Toata tehnica este ca in momentul in care esti suficient de beat cat sa iti pui anumite intrebari sa continui sa bei pana ajungi sa iti si raspunzi la ele :))
In concluzie repet ..... acest post este un pamflet si trebuie tratat ca atare si sincer imi cer scuze pentru cei ce se vor simti ofensati de el ( pentru ca sunt sigur ca vor fi destui care se vor simti ) :P
1.Majoritatea considera dificil raspunsul la intrebarea : Ce este viata? Viata este cea mai raspandita boala din lume transmisa sexual. Sida e mic copil pe langa asta :))
2.Pentru comunitatea feminista care considera femeile egalele barbatilor : De ce nu fac femeile armata? Comunitatea feminista ar da un raspuns de genul "Pentru ca sunt prea gingase si sensibile si ar fi vulgar din partea lor sa se apuce de asa ceva". Mai plauzibil e raspunsul pe care l-ar da comunitatea misogina: Pentru ca la comanda "Culcat soldat!" femeile s-ar lasa pe spate nu pe burta :))
3.Nu prea se mai practica aceasta chestie dar totusi cand deschide un barbat usa masinii sa intre o femeie? Cand ori femeia ori masina este noua.
4.Si cum toata lumea ajunge la momentul asta candva -> nunta. Care este cea mai obisnuita replica de cerere in casatorie in zilele astea? Vai sa-mi b** p*** nu-mi zi ca ai ramas insarcinata
5.Tot am avut BAC-ul am fost nevoit sa stiu cam ce se petrece in mare in literatura romana... deci pot sa raspund la asta : Care a fost singurul barbat din literatura care a pus piciorul in prag in fata femeii si a pus-o unde ii este locul? Mesterul Manole :)) De acolo a aparut si termenul de "body-building" :))
As putea considera asta un post nou cu titlul : Monolog (trebuia sa fie scurt dar imi cer scuze nu ma pot opri :)) )
MONOLOG:
Si ca sa nu fiu nasol ( si ca sa incerc sa ma scot subtil pentru postul de mai sus) am sa impartasesc femeilor partea ascunsa din mintea unui barbat. Majoritatea barbatilor ar vrea sa se insoare cu o femeie virgina. De ce? Raspunsul adevarat este pentru ca nu suporta comparatiile :"> Si daca tot suntem la capitolul asta ... in general femeile isi doresc sa gaseasca un iubit frumos , inteligent, senzual, cu simtul umorului si care sa le inteleaga pe deplin si sa le fie alaturi de fiecare data. De ce nu gasesc niciodata asa ceva? Pentru ca astfel de barbati au deja un iubit :)) Am putea duce mai departe subiectul daca tot suntem la "Ce isi doresc femeile'?" si lasam nunta cu Fat-Frumos si trecem la ceva mai mic cum ar fi o cina romantica. Probabil majoritatea femeilor viseaza la o cina romantica cu iubitul pe care fiecare si-o imagineaza in functie de preferinte intr-un anumit loc cu decor... lumanari ...petale de trandafir.... Stiti care este definitia unei cine romantice pentru un barbat? Sex :)) Singurul moment in care un barbat se va gandi la o cina cu lumanari pe masa este cand se ia curentul :)) Intelegeti? Barbatii sunt ca vremea.... orice ai face nu poti sa ii schimbi. Ori iei unul de sot asa cum e ori ramai singura restul vietii.Si e usor sa iei unul de sot pentru ca ajung sa regrete mult mai tarziu asta .De asta singurul lucru care il au un comun toti barbatii singuri intr-un bar din asta de cartier este faptul ca sunt insurati :)).Deci oricate parti nasoale ar avea o femeie barbatii stiu sa compenseze. Eterna dilema a tuturor este cand stii ca o tipa mimeaza sau nu orgasmul.Nu prea conteaza...... femeile mimeaza orgasmul...barbatii mimeaza preludiul asa ca sunt chit.Probabil de asta prezervativele sunt asa de greu de desfacut... ca sa ai timp sa te razgandesti.
Deci ce am invatat astazi? Astept sa imi ziceti voi asta si sincer sper ca ati invatat ceva de aici :))