duminică, 8 februarie 2009

"Marile" dileme ale mileniului 3


Daca epoca veche avea cele 7 minuni ale lumii antice , epoca contemporana nu mai are timp de minuni...se rezuma doar la dileme. Iata cateva ( majoritatea probabil au aparut in urma consumului excesiv de alcool. Daca la prima vedere pare un lucru bun ....sa stiti ca NU E):

1. De ce “prescurtare” e un cuvant asa lung? Nu puteau si ei sa gaseasca ceva mai scurt si mai semnificativ?

2. De ce soldatii Kamikaze purtau o casca? Oamenii se sinucideau … voiau sa moara .. Nu inteleg la ce le trebuia casca :))

3. De ce se sterilizeaza acele cu care se fac injectiile condamnatilor la moarte ? Oamenii oricum mor…. Ce mai conteaza daca fac SIDA sau alte boli dupa ? Plus ca ar mai creste putin economia tarii respective( in timpul crizei economice orice ac conteaza) :))

4. Cand eram copil am aflat ca pisica mananca soareci. Dupa ce am mai crescut am descoperit ca de fapt mananca Whiskas care poate fi cu orice ( cred k s-a inventat si sortimentul cu dinozaur). Insa nu am inteles o chestie : De ce nu exista mancare de pisici cu gust de soarece ?

5. De ce localurile deschise non stop au incuietori ? Cel putin la nivel teoretic nu ar trebui sa se inchida niciodata. Asa ca nu ar avea de ce sa aibe lacate si yale.

6. Una din intrebarile clasice pe care le punem toti la orele de religie : Avea Adam buric?

7. Acum vom lua una din meseriile mai vechi( unora le-au sclipit ochii dar nu e prostitutia). Ghicitoarele.... aceste fiinte(in general de etnie rroma)pretind ca pentru 1 RON iti ghicesc orice de la ziua cand ti-ai taiat ultima oara stramb unghiile la picioare si pana la cate fire de par va avea in cap nevasta-ta. Daca pot afla asa multe... De ce nu castiga ghicitoarele la 6 din 49?

8. Ramanem la persoane care sa zicem ca sunt "mai mult decat oameni" si ajungem la clarvazatori. De ce iti trebuie programare la clarvazator? Nu ar trebui sa prevada ca as vrea sa le fac o vizita?

9. Cum se va numi epoca care va succede epoca contemporana? :-??

10.De ce oamenii te cred pe cuvant cand le spui ca exista 400 milioane de stele pe cer, dar cand le spui ca aceasta banca a fost proaspat vopsita, cred ca glumesti?

11.Unul din cele mai cunoscute personaje de filme sau desene animate este Tarzan( pt necunoscatori Tarzan = bebelusul ala crescut in jungla … ruda cu Mowgli… var de-al 15-lea cu Romulus si Remus..etc.) Omul traieste in jungla. Dar daca va uitati in toate filmele sau desenele animate ii lipseste ceva. De ce Tarzan nu are barba? Doar nu l-a invatat gorila care l-a crescut cum sa foloseasca priza si aparatul de ras?!

12.De ce femeile nu merg niciodata singure la WC? De fiecare data cand intr-un grup de persoane in care exsista cel putin 2 femei si una din ele vrea la baie se duc mai multe. Nu gasesc explicatii…. Ori le trebuia mai multe maini ca nu se descurca cu 2 … ori cand se scapa una pe ea isi aduc si celelalte aminte ca au aceeasi problema.

13.De ce cele mai devastatoare uragane ale lumii au nume de femei? Exemplu: Katrina .. care probabil stie toata lumea ce a facut , Wilma : a facut pagube de 20 bilioane de dolari sau Rita care dupa niste calcule s-a observat ca o bomba nucleara ar fi facut mai putin daune.