marți, 10 noiembrie 2009

Change the world ( nu e melodia lui Puya :)) )


Dupa cum se vede mai sus, de foarte mult timp, noi barbatii am suferit datorita feminismului si datorita stramosilor nostri care s-au lasat calcati in picioare :)) Insa cred ca a venit vremea sa avem si noi regulile noastre in relatii sau casnicii ( inca odata ca m-am saturat de acuze….acest post la fel ca toate celelalte este un pamphlet si trebuie tratat ca atare. Din DEX: PAMFLÉT, pamflete, s.n. - Specie literară (în versuri sau în proză) cu caracter satiric, în care scriitorul înfierează anumite tare morale, concepții politice, aspecte negative ale realității sociale, trăsături de caracter ale unei persoane etc. Deci intr-un fel exagerarea realitatii. Poate tura asta macar sunt lasat in pace :)) . )
Iata cateva lucruri pe care femeile ar trebui sa le stie si sa le accepte intr-o relatie ( voi incerca sa nu fiu absurd daca nu imi iese imi cer scuze :)) ):

1. Daca credeti ca sunteti grase, inseamna ca , chiar sunteti. Nu ne mai intrebati.Inscrieti-va la un club de gimnastica.
2. Invatati sa utilizati capacul de la toaleta: daca este ridicat,coborati-l la loc, nu e ceva complicat, si incetati sa va mai plangeti.
3. .Nu va mai tundeti niciodata scurt. Asta declanseaza certuri inutile cand indraznim sa facem comentarii. Plus ca noi adoram parul lung la tipe.
4. Cateodata nu ne gandim la voi. Trebuie sa stiti si sa invatati sa acceptati asta.
5. Va sta PERFECT cu ce v-ati imbracat. SERIOS!!!
6. Intrebati-ne ceea ce vreti CU ADEVARAT. Aluziile subtile nu ne plac si nici nu tin.
7. O migrena care dureaza mai mult de 4 luni este o BOALA. Ar trebui sa consultati un doctor :))
8. Verificati uleiul si apa din cand in cand. Sunt doua elemente ESENTIALE ale masinii dumneavoastra.
9. Relatia noastra nu va mai fi niciodata ca in primele luni in care am iesit impreuna.
10. Tot ceea ce am putut spune acum 6 sau 8 luni este irelevant intr-o cearta astazi.
11. Nu fusta va face grasa. E toata porcaria aia de ciocolata!!
12. Cand suntem in pat si parem obositi este pentru ca suntem chiar obositi si asta nu inseamna in nici un caz ca nu avem chef sa discutam despre relatia noastra.
13. Daca sunteti la regim asta nu inseamna ca si noi trebuie sa fim. :))
14. Nu puneti la indoiala simtul nostru de orientare daca se poate.